-
Immuunsysteem-boosters!
Kleine shotjes van kurkuma en gember kunnen het immuunsysteem versterken, en citroen kan zorgen voor het belangrijke vitamine C. -
Superfood Rode Biet
We vertellen je hier waarom het zo goed voor je is. -
Dadels – Superfood (niet alleen) voor diabetici
... en aanstaande moeders. -
Waarom Lifefood alleen biologische ingrediënten gebruikt
Biologisch is onze standaard en zal dat altijd blijven. Hier leggen we uit waarom. -
Op zoek naar een gezonde zoetmaker? Ga voor Yacon – met prebiotica!
Behalve om zijn andere unieke eigenschappen, staat yacon vooral bekend als een uitstekende bron van fructooligosacchariden (FOS): meer dan vijftig procent van de yaconknol bestaat uit FOS. -
Hoe „rauw“ zijn gedroogde vruchten?
De voedselindustrie is helaas ingericht op een manier die zo goedkoop en winstgevend mogelijk is – wat nadelig uitpakt voor de consument. -
Nieuwe recepten met eetbaar "onkruid". Fleur je keuken en je gerechten op!
Maak gebruik van de overvloedige geschenken die de natuur te bieden heeft om pesto en spreads te maken die boordevol vitamines en voedingsstoffen zitten. -
Amandel - een gezonde en veelzijdige noot
Amandelen voor bescherming tegen ziekten - deze noten zijn geweldig! -
4 bewezen voordelen van een plantaardig dieet
Plantaardig eten is niet alleen maar een trend -
Kelp algen – een natuurlijk bron van jodium
Een interessante alg met essentiële voedingsstoffen – lees hier welke! -
Gezond met chiazaden
Klein maar fijn! Chiazaden zijn enorm goed voor je. -
Superfood Cacao
Cacao, een zoet superfood. Ontdek de magie ervan... -
Lifefood Rawfood Kwaliteit – het beste uit de natuur
Eten zoals het bedoeld is… -
Superfood voor elke dag: zuurkool
Een lokaal superfood. Zuurkool voor je gezondheid. -
Biologisch eten – een stap in de richting van een gezonder en gelukkiger lichaam
Wat moet je doen en hoe? -
Superfood Wortel
Een artikel over deze oranje groente en zijn talloze gezondheidsvoordelen.