Feestelijke Recepten
-
Kersthuisje
Rauw kersthuisje gemaakt van amandelen, lijnzaad, dadels en abrikozen, op smaak gebracht met steranijs, vanille en kaneel. -
Pompoen-Sinaasappel „Cognac“ (zonder alcohol)
Begin de winter goed met een non-alcoholische, warme, pompoen-sinaasappel cognac. Dit is het perfecte raw vegan drankje waarmee je ´s ochtends zonder kater opstaat. Dit recept smaakt heerlijk en je hebt het in een oogwenk thuis klaar gemaakt. Proost! -
Amandel Gember Repen
Heerlijk en voedzaam, gemaakt met noten, vruchten en Rauw Proteïnepoeder. -
Hartstochtelijke Chocolade Truffels
Gepassioneerde chocolade balletjes die wegsmelten in je mond... -
Gelaagde Persimmon Cake
-
Rode Biet Salade
-
Knabbelstengels van Zwarte Olijven en Zongedroogde Tomaatjes
-
Gemarineerde Pompoen Salade
-
NoMeat-balletjes met Zoete Aardappel en Pastinaak Puree
-
Gefermenteerde Kaas met Olijfhart
-
Kerstmenu Aperitief: Rejuvelac Cocktail & Chips
Krokante chips en superlekkere cocktails in drie smaken maken het perfecte aperitief! -
Macadamia Notenkaas met Zongedroogde Tomaatjes
Een speciale gelegenheid verdient een speciaal recept - en hier is het! Prachtig op elke tafel voor een diner of een feestje. De combinatie van de macadamia noten en de zongedroogde tomaatjes zit vol verrassing! Probeer het uit! -
Salie Pijnboompit Chocolade
Zoet-hartige chocoladecreatie met de intense smaak van salie en knapperige pijnboompitten.