Blog
-
Detox na de feestdagen | Deel 1
Januari detox – op een duurzame en gezonde manier! -
Detox na de feestdagen | Deel 2
Januari detox – op een duurzame en gezonde manier! -
2021
-
Superfood Rode Biet
We vertellen je hier waarom het zo goed voor je is. -
Immuunsysteem-boosters!
Kleine shotjes van kurkuma en gember kunnen het immuunsysteem versterken, en citroen kan zorgen voor het belangrijke vitamine C. -
Is het echt nodig om je immuunsysteem te versterken?
Het enige wat écht nodig is, is het voorkomen van verzwakking. De herfst, met haar gebruikelijke regen en kou, is weer aangebroken. Normaal gesproken gaan we rond deze tijd op zoek naar wonderbaarlijke voedingssupplementen om ons immuunsysteem te versterken of proberen we oude vertrouwde middeltjes uit grootmoederstijd. -
Lifefood's 10 ecoprincipes - dagelijkse kleine stappen die tellen
We geven om de planeet. Laat je inspireren door het dagelijkse ecologische leven van ons bedrijf. -
Laboratorium testen: Lifebar Superfoods met magnesium en selenium
We testen onze producten in een laboratorium, zodat jij precies weet wat je eet. -
Terug naar school: 9 tips voor gezonde snacks van Lifefood
Het maken van tussendoortjes voor mee naar school kan vermoeiend zijn. -
Dadels – Superfood (niet alleen) voor diabetici
... en aanstaande moeders. -
Waarom Lifefood alleen biologische ingrediënten gebruikt
Biologisch is onze standaard en zal dat altijd blijven. Hier leggen we uit waarom. -
Hoe wordt het gemaakt? Rawsage - een hartige snackreep
Achter de productie van de Rawsage gaat een groot geheim schuil. De „truc“ is zeer ongebruikelijk en "old school" voor deze moderne tijd ... -
Bezoek aan een bijzonder cashewnoten-bedrijf.
Cashewnoten kunnen écht rauw zijn, maar simpel is het niet! -
Waarom wij persoonlijk contact met onze boeren hebben
Wat voor ons de normaalste gang van zaken is, is niet altijd voor anderen zo. -
Op zoek naar een gezonde zoetmaker? Ga voor Yacon – met prebiotica!
Behalve om zijn andere unieke eigenschappen, staat yacon vooral bekend als een uitstekende bron van fructooligosacchariden (FOS): meer dan vijftig procent van de yaconknol bestaat uit FOS. -
Hoe „rauw“ zijn gedroogde vruchten?
De voedselindustrie is helaas ingericht op een manier die zo goedkoop en winstgevend mogelijk is – wat nadelig uitpakt voor de consument.