-
Zou jij graag willen weten waar Lifefoods rauwe olijven vandaan komen?
Hier is een kort verslag met foto’s direct van de olijvengaard in Peru -
Een macadamia-kwekerij, net even anders.
Laat je door ons meenemen naar Kenia, waar met zorg en in harmonie met de natuur en haar bewoners macadamia-noten voor je worden verbouwd. -
Lifefood's 10 ecoprincipes - dagelijkse kleine stappen die tellen
We geven om de planeet. Laat je inspireren door het dagelijkse ecologische leven van ons bedrijf. -
Bezoek aan een bijzonder cashewnoten-bedrijf.
Cashewnoten kunnen écht rauw zijn, maar simpel is het niet! -
Verslag van een (iets andere) cacaoboer
Lifefood eigenaresse Tereza Havrlandová op bezoek bij “onze” cacaoboeren in Peru. -
De externe kosten van landbouw
Is biologisch echt duurder dan conventionele landbouw? -
Biologisch eten – een stap in de richting van een gezonder en gelukkiger lichaam
Wat moet je doen en hoe? -
Veganisme – vanuit een ecologisch perspectief
Veganisme voor onze aarde. We leggen uit waarom. -
Veganisme vanuit een ethisch perspectief
Vegan vanwege ethische redenen. Wat ligt hierachter? -
Duurzaam boodschappen doen
Tips en trucjes om duurzamer boodschappen te doen. -
Waarom we allemaal minder afval zouden moeten produceren
De hoeveelheid afval die we produceren is een globaal probleem wat ons allemaal aangaat. Lees hier waarom! -
4 redenen om regionaal en volgens de seizoenen te eten
Wat betekent een lokaal dieet? -
Lifefood lanceert 100% composteerbare verpakkingen
Als het op productverpakkingen aankomt, streeft Lifefood ernaar om voor 100% milieuvriendelijk en duurzaam te worden.