• 5 Pompoenrecepten waar iedereen gek op is!
    10. 10. 2015 | Inspiratie

    5 Pompoenrecepten waar iedereen gek op is!

    Ontdek de allerlekkerste Lifefood recepten met pompoen, nu allemaal bij elkaar! Makkelijk om te maken, helemaal raw en vegan, en onweerstaanbaar lekker. Made with love.

    Meer >
  • 5+1 tips voor verse snacks voor onderweg
    09. 07. 2015 | Inspiratie

    5+1 tips voor verse snacks voor onderweg

    Vakantietijd! Zomeruitstapjes! Ga met ons mee op reis – naar de wereld van de beste snacks om mee te nemen op je avonturen...

    Meer >
  • Ontgiften: de lente vraagt om actie!
    15. 03. 2015 | Inspiratie

    Ontgiften: de lente vraagt om actie!

    In de lente begint alles opnieuw. Planten gaan weer groeien. Na de winter komt er weer kleur in de wereld. De lente brengt een uitgelezen mogelijkheid om ons lichaam te herstarten, de bovenkamer op te ruimen en weer op zoek te gaan naar de avonturen van het leven. Behalve met bijvoorbeeld lange wandelingen, sporten en het eten van gezonde voeding kunnen we ons lichaam versterken en opschonen met goedgekozen producten. Maar laten we bij het begin beginnen.

    Meer >
  • Voor hem en voor haar: speciale Valentijnsrecepten
    11. 02. 2015 | Inspiratie

    Voor hem en voor haar: speciale Valentijnsrecepten

    Geniet van je Valentijn! Niets kan vergeleken worden met handgemaakt lekkers speciaal voor hem of haar. Pas het recept aan naar wens van hem of haar en hij of zij zal voor altijd van je houden!

    Meer >
  • Rauw voedsel in de winter?! - deel 1
    15. 01. 2015 | Inspiratie

    Rauw voedsel in de winter?! - deel 1

    Sommige mensen zeggen dat rauw voedsel nergens op slaat, tenzij je in de tropen bent. Maar is dat zo?
    Natuurlijk is de gedachte aan vrieskou en een mango die de halve wereld over gaat niet het ideale plaatje van rauw voedsel als gezond en ecologisch verantwoord. Dus; is het mogelijk om de verleiding van hete soep te weerstaan en het hele jaar een raw food aanbidder te blijven? Of ligt het allemaal wat ingewikkelder?

    Meer >
  • Rauw voedsel in de winter?! - deel 2
    12. 01. 2015 | Inspiratie

    Rauw voedsel in de winter?! - deel 2

    In deel 1 concentreerden we ons op rauw voedsel in de winter vanuit voedingsoogpunt. Welbewust van het feit dat of we het koud hebben niet simpelweg veroorzaakt wordt door wat we wel en wat we niet eten volgt hier een tweede deel. We willen het graag hebben over de verantwoordelijkheid voor ons lichaam en over de noodzaak – en het plezier – van het luisteren naar wat het ons vertelt: het is de weg terug naar onszelf en het versterkt het bewustzijn dat niets bij toeval gebeurt en dat alles met alles samenhangt.

    Meer >
  • Is het echt nodig om je immuunsysteem te versterken?
    29. 10. 2014 | Nieuws

    Is het echt nodig om je immuunsysteem te versterken?

    Het enige wat écht nodig is, is het voorkomen van verzwakking. De herfst, met haar gebruikelijke regen en kou, is weer aangebroken. Normaal gesproken gaan we rond deze tijd op zoek naar wonderbaarlijke voedingssupplementen om ons immuunsysteem te versterken of proberen we oude vertrouwde middeltjes uit grootmoederstijd.

    Meer >
  • Rauwe lekkere tussendoortjes voor kinderen
    16. 09. 2014 | Inspiratie

    Rauwe lekkere tussendoortjes voor kinderen

    Het is altijd weer een heel gedoe, gezonde tussendoortjes zijn vaak niet zo aantrekkelijk als de snoepjes, die u in de reclames ziet. Maar geef niet op, hier zijn negen heerlijke tips voor het maken van gezonde maar super smakelijke tussendoortjes, zeker voor kleine kinderen!!

    Meer >
  • Waarom zou je rawfood eten?
    26. 08. 2014 | Nieuws

    Waarom zou je rawfood eten?

    Levend voedsel, of rawfood, is voedsel dat niet gekookt is noch chemisch behandeld en bestaat uit vruchten, groenten, noten en zaden. Rawfoodisten (mensen die een rawfood levensstijl aanhangen) baseren hun levensstijl op wetenschappelijk onderzoek, waaruit blijkt dat verhitting boven 42 °C en industriële processen de voedingswaarde van ons voedsel drastisch verlagen, belangrijke voedingsstoffen vernietigen en de moleculaire structuur van ons eten veranderen. 

    Meer >
  • IJs zonder melk? Ja natuurlijk!
    07. 08. 2014 | Inspiratie

    IJs zonder melk? Ja natuurlijk!

    De vijf beste basisrecepten voor heerlijk ijs zonder melk. Je bent vegan maar je vrienden moeten je elke keer weer watertandend wegslaan bij de ijskraam? Geen paniek! Kom de zomer lachend door met je eigen zelfgemaakte raw vegan ijsrecepten! De basis voor elke vegan ijsverslaafde...

    Meer >
  • Tereza Havrlandová: Whatever will be, will be...
    02. 02. 2014 | Nieuws

    Tereza Havrlandová: Whatever will be, will be...

    Het begon allemaal met een rawfood lekkerbek in een klein keukentje... Nu is ze de grootste rawfood producent in Europa, met bijna 100 werknemers en produceert ze voor 20 europese landen. Hoe is het zover gekomen? En hoe maak je je dromen tot een commercieel succes? Lees hier het verhaal van Tereza Havrlandová.

    Meer >
  • Met rawfood door de VS
    15. 10. 2012 | Your Raw Story

    Met rawfood door de VS

    Michael Seipelt vervulde een jongensdroom in de laatste maand en reed zijn jaren '80 racefiets van San Francisco naar New York. Gedurende een jaar is hij rawfood veganist. Natuurlijk draait tijdens zijn reis ook alles om rawfood.Lifefood interviewde hem.

    Meer >