WIE ZIJN WIJ?

We zijn een Tsjechisch bedrijf dat een pionier en innovatieve leider is in de RAWFOOD sector, zowel in Tsjechië als in het buitenland. Sinds 2006 produceren we heerlijke, biologische rawfood producten van topkwaliteit, die jouw gezondheid, vitaliteit en levensplezier ondersteunen. En het belangrijkste: ze zijn gewoon ontzettend lekker.

WAAR DOEN WE HET VOOR?

Onze BIOLOGISCHE RAWFOOD producten van topkwaliteit zitten vol voedingsstoffen, vitaminen, mineralen, enzymen en levensenergie – allemaal bewaard gebleven in oorspronkelijke, natuurlijke kwaliteit en onaangetast door hitte. Onze missie is het promoten van een gezond, gelukkig, bewust en duurzaam leven op deze aarde.

MEER

ONZE WAARDEN

LIEFDE, TOEWIJDING en RESPECT VOOR LEVEN zijn de kernwaarden van ons bedrijf, waar we al ons werk op baseren.

GEZONDHEID EN VITALITEIT

Onze gezondheid heeft een enorme impact op de kwaliteit van ons leven en dat van onze naasten. Wij zijn ons ervan bewust dat één van de belangrijkste factoren die invloed hebben op onze gezondheid de kwaliteit van ons voedsel is. Daarom maken wij alleen maar voeding dat vol leven zit en waarvan de voedingsstoffen onaangetast zijn gebleven – zoals de natuur het bedoeld heeft.

WE GEVEN OM ONZE AARDE

Mensen maken deel uit van het gehele ecosysteem van deze planeet. Alles is met elkaar verbonden en heeft invloed op elkaar. Daarom is dagelijkse zorg voor het ecosysteem essentiëel voor de kwaliteit en het behoud van leven op aarde. We gebruiken BIOLOGISCHE en RAUWE ingrediënten om onze producten te produceren en steunen milieuvriendelijke boeren over de hele wereld.

BEWUST LEVEN

Naast de materiële wereld nemen we diepere en fijnzinnigere dimensies van het leven waar – de energie van bewustzijn, wat de essentie is van alle materie. We weten dat een rawfood dieet helpt om deze dimensies waar te nemen. We leiden ons leven niet alleen door rationele beslissingen maar ook door te luisteren naar onze intuïtie. We zijn ons bewust van de consequenties van onze handelingen en de verantwoordelijkheid van ons bedrijf.

OVERVLOED EN LEVENSGELUK

In de natuur vind je overvloed. Daarom zorgt een natuurlijk dieet er niet alleen voor dat je allerlei voedingsstoffen, vitaminen, mineralen en enzymen binnenkrijgt, maar ook dat je vol overgave en gelukkig leeft. Natuurlijk voedsel dat niet is aangetast door hitte of chemische bewerking geeft je brandstof om het maximale uit je leven te halen.

EERLIJKHEID DUURT HET LANGST

Eerlijkheid en echtheid vormen een rode draad door ons bedrijf – van eerlijke afspraken met onze werknemers, leveranciers en klanten tot open communicatie wat marketing en sales betreft. We maken deel uit van het “Fatsoenlijk Bedrijf” project. Het doel van ons bedrijf is niet alleen winst maken: ons primaire doel is de levenskwaliteit te verbeteren en de ontwikkeling van menselijk bewustzijn op aarde te promoten.

LIFEFOOD KWALITEIT

Bij Lifefood zoeken we altijd naar de allerbeste, biologische, rauwe ingrediënten (verbouwd door biologische boeren en bewerkt op temperaturen onder de 45 °C, zodat alle voedingsstoffen, vitaminen, mineralen en enzymen optimaal en in hun natuurlijke vorm bewaard blijven).

Onze REALLY RAW kwaliteit garandeert dat alle ingrediënten RAW bewerkt worden – vanaf het verbouwen van de ingrediënten tot het maken van het eindproduct. Alleen van écht rauwe ingrediënten kunnen échte rawfood producten gemaakt worden. We zijn niet alleen maar afhankelijk van certificaten. We hebben persoonlijke banden met onze leveranciers en we zien er persoonlijk op toe dat de kwaliteit van de ingrediënten bewaard blijft, ook tijdens hun bewerking en transport. Onze producten zijn VEGANISTISCH, van nature glutenvrij en lactosevrij.

GECERTIFICEERDE LIFEFOOD KWALITEIT