OVER ONS

Wij zijn Lifefood, een stelletje mensen die van goed eten houden, onze planeet en al het leven erop.

Onze missie is om mensen niet alleen energie, maar ook plezier en inspiratie te geven voor alle kleine en grote momenten in hun leven.

We maken al meer dan 17 jaar hoge kwaliteit plantaardige snacks. Oorspronkelijk concentreerden we ons op RAW-bars en snacks met een basis van dadels, maar vandaag de dag is ons portfolio meer in lijn met de hedendaagse trends. Maar nog steeds zitten er REALLY RAW gecertificeerde producten in.

Wat altijd zal blijven is de drang om producten te produceren die tot de top van de markt behoren op het gebied van kwaliteit. De hoeksteen van onze productie is de strikte biologische certificering van al onze ingrediënten, we letten op hoe alle ingrediënten verwerkt worden en we controleren onze leveranciers. Onze faciliteit verwerkt alleen 100% biologische, plantaardige, glutenvrije en lactosevrije ingrediënten en producten.

We streven constant naar nóg beter en zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om voeding te produceren dat goed voor jou is en goed voor onze planeet.

Gegarandeerd biologische kwaliteit

Al onze producten worden geproduceerd onder strikte certificering en van de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Smaak en voeding

Onze producten zitten niet alleen vol essentiële voedingsstoffen, vitaminen en mineralen, maar zorgen ook voor een onvergetelijke smaakervaring.

Puur plantaardig

Door bij te dragen aan een plantaardig dieet, helpen we de impact van geïndustrialiseerde productie van dieren op de planeet en haar inwoners te verzachten.