Kwaliteitscertificaat

Vanaf het begin in 2006 maakt Lifefood haar producten volgens de strengste, zelfopgelegde én wettelijke standaarden, en in lijn met haar eigen filosofie. Voor ons is het gebruik van écht rauwe en biologische ingrediënten van hoge kwaliteit essentieel voor het creëren van gezonde, lekkere en voedzame producten.

 
 

Biologisch certificaat

Alle Lifefood producten bevatten voor 100% biologische ingrediënten van topkwaliteit. Onze leveranciers worden regelmatig door ons gecontroleerd volgens strikte criteria. Onze productie is gecertificeerd door ABCERT, in overeenstemming met Europese standaarden. Biologische kwaliteit is onze standaard. CZ-BIO-002

 

Veganistisch

Alle Lifefood producten zijn puur en alleen gemaakt van plantaardige ingrediënten, en in onze fabriek is geen enkel dierlijk product te vinden. We kiezen ervoor om niet bij te dragen aan dierenleed met menselijke consumptie als doel, waar dan ook ter wereld. Het is ons doel om deze ideologie te verspreiden door de productie en verkoop van 100% veganistische producten.

 

Écht rauw = Echte voedingswaarde

Alle Lifefood producten worden geproduceerd op temperaturen die de 45°C niet overschrijden. Lifefood garandeert échte Rawfood Kwaliteit – niet alleen het eindproduct, maar ook alle ingrediënten worden nooit blootgesteld aan hogere temperaturen. Ze zijn niet gestoomd, gesteriliseerd, gebakken, gekookt, geroosterd of gepasteuriseerd. Hierdoor hebben onze producten een hoge voedingswaarde, en blijven de voedingsstoffen en eigenschappen van de ingrediënten optimaal bewaard. Omdat geen van onze voedingsstoffen blootgesteld worden aan temperaturen boven de 45°C, worden ze bovendien goed opgenomen door ons lichaam.

 

Glutenvrij

Alle Lifefood producten zijn gemaakt van ingrediënten die van nature glutenvrij zijn en regelmatig getest worden op gluten. We werken samen met de Gluten-free Diet Company z.s., die ons een licentie heeft gegeven om het beschermde glutenvrije symbool van de European Gluten-free Diet Association te gebruiken. We zijn toegewijd aan het jaarlijks testen van al onze producten op gluten en ondergaan ieder jaar een inspectie die verifieert of onze productie glutenvrij is en of er geen risico op glutencontaminatie is. Al onze producen zijn 100% glutenvrij en geschikt voor een glutenvrij dieet.

 

Lactosevrij

Alle Lifefood producten zijn van nature lactosevrij, omdat we uitsluitend plantaardige ingrediënten gebruiken.

 

Zonder toegevoegde suikers

Alle Lifefood producten worden gemaakt zonder geraffineerde suikers of rietsuiker, zonder mout of kunstmatige zoetstoffen. Onze producten zijn zoet door van nature aanwezige suikers in gedroogd of vers fruit of in rauwe, ongefilterde agavesiroop. Hierdoor hebben de meeste van onze producten een lage glycemische index.

 

Niet genetisch gemanipuleerd (Niet-GMO)

Alle Lifefood producten worden gemaakt van ingrediënten zonder wat voor vorm van genetische manipulatie dan ook. We zijn ons bewust van de risico’s wat betreft het verstoren van natuurlijke processen en levenscyclussen. We zijn tegen internationale corporaties die met geweld natuurlijke processen verstoren door de natuur en mensen te manipuleren met winst als enig doel.

 

Met liefde

We hebben geen gigantische productie waar slechts een aantal mensen werken zonder naam en gezicht. Integendeel: wij werken in kleine teams en we kennen elkaar bij naam. Ieder product gaat door de handen van een specifieke persoon die de verantwoordelijkheid draagt en die zorg draagt voor de kwaliteit en smaak ervan. Hij of zij weet dat iemand snel van dat product gaat genieten en wil graag dat diegene er blij mee is. We doen ons werk met liefde.