Een lichte traktatie voor herfstsnacks. Gemaakt met pecannoten, pompoen, mango, kokosyoghurt en vanille.
Ingrediënten (voor 6 grotere tartelettes):
- 100 g pecannoten en pistachenoten
- 12 dadels
- 1/3 flespompoen
- 1 mango
- 250 g kokosyoghurt
- 2 eetlepels agavesiroop
- Vanille naar smaak
Bereiding:
Week de dadels 20 minuten in water. Hak de pecannoten, pistachenoten en dadels in kleine stukjes en kneed ze tot een deeg. Druk het deeg in tartelettevormpjes of muffinvormpjes en zet het in de vriezer.
Vulling:
Kook de gesneden pompoen 5 minuten. Schil de mango en pureer deze samen met de pompoen in een blender. Voeg de agavesiroop en kokosyoghurt toe en mix opnieuw. Breng de vulling op smaak met vanille. Voeg indien nodig wat water toe.
Tartelettes:
Haal de bevroren bodem uit de vriezer. Vul de vormpjes met de vulling en laat de tartelettes opnieuw opstijven. En klaar! Eet smakelijk!