Twee nieuwe proteïne-Lifebars: Nuts&Vanilla en Bosvruchten

Twee nieuwe proteïne-Lifebars: Nuts&Vanilla en Bosvruchten

Juicy, zacht en fris – nieuwe producten.

Ons populaire assortiment aan proteïnerepen is uitgebreid en twee nieuwe smaken zijn eraan toegevoegd. Sprankelend, origineel en verrassend! Behalve de bestaande smaken Aardbei, Framboos en Chocolade, hebben we nu ook Bosvruchten en Nuts&Vanilla. Al deze repen hebben een proteïnegehalte van 20% in calorische waarde.  

De Lifebar Proteïnereep Nuts&Vanilla is de eerste Lifebar van onze proteïnerepen die gemaakt is van noten. Jij roept, wij leveren! Wat kun je ervan verwachten? Een heerlijke smaak van knapperige hazelnoten en een hint van vanille. Deze combinatie is niet alleen onweerstaanbaar lekker maar ook zeer verslavend. Maar maak je geen zorgen: net als alle andere Lifebars zit deze reep boordevol gezonde energie en voedingsstoffen. Een vleugje zout haalt de smaak extra naar voren en de dadels zorgen voor de zoetheid.

Lifebar Proteïnereep Bosvruchten RAW & BIO Lifebar Proteïnereep Bosvruchten RAW & BIO

Lifebar Proteïnereep Nuts Vanilla RAW & BIO Lifebar Proteïnereep Nuts Vanilla RAW & BIO

Zoals altijd het geval is bij Lifefood, zijn de Lifebars gemaakt van uitsluitend biologisch ingrediënten van topkwaliteit. Bovendien zijn ze glutenvrij, lactosevrij, en zonder toegevoegde suikers of kunstmatige zoetstoffen. De repen worden gezoet met dadels en bevatten geen vulstoffen of soja. Kortom, Lifebars bevatten niets wat je liever niet in je lichaam zou stoppen.

De Lifebar Proteïnereep Bosvruchten is een heerlijke, fruitige en verfrissende Lifebar, letterlijk vol leven. Deze reep smaakt verrassend fris en fruitig door de zwarte bessen, frambozen en bosbessen. De pompoenpitten zorgen voor de structuur, en een vleugje zout en essentiële sinaasappelolie maken het helemaal af. Een wilde cocktail van bosvruchten die je zeker weten nooit eerder geproefd hebt!

Lifebars zijn bedoeld om mee te nemen op reis, naar werk en andere gelegenheden, maar ook voor alle momenten dat je kracht en uithoudingsvermogen nodig hebt. Lifebars – en dan vooral de proteïne-Lifebars – bevatten uitsluitend eiwitten uit de allerbeste plantaardige bronnen en zijn 100% vegan.

En in tegenstelling tot de repen van onze concurrenten zijn ze niet droog of hard

“Het is niet makkelijk om een goede proteïnereep te maken als het eiwitgehalte 20% van de calorische waarde moet zijn, en tegelijkertijd ook lekker en niet droog of hard van structuur,” zegt Wlasta Hlinkova, onze productontwikkelaar, wanneer ze ons een kijkje laat nemen in haar “raw vegan” kantoor. “Ik denk dat de Bosvruchten Lifebaar heel succesvol is. De reep is zacht, sappig en smaakt heerlijk fris. Het was een stuk lastiger om dit effect te creëren bij de Nuts&Vanilla Lifebar, maar ook daar zijn we in geslaagd.” 

We wensen je veel mooie momenten toe met onze Lifebar energie! We vinden het altijd leuk om van jou te horen wat je ervan vindt of foto’s terug te zien op Facebook of Instagram.