De nieuwe Lifebar InChoco: Lifebars in een chocoladelaagje!

De nieuwe Lifebar InChoco: Lifebars in een chocoladelaagje!

Lifefood heeft een splinternieuwe productlijn!

Eindelijk! Ze zijn er! Lifefood is enorm trots om de splinternieuwe productlijn van InChoco Lifebars te kunnen presenteren. Drie smaken Lifebars (cacao-vanille, sinaasappel en pruim) zijn omhuld met een laagje écht rauwe chocolade, vol antioxidanten. Deze Lifebars zijn onweerstaanbaar, ontzettend lekker en – opgelet! – zitten vol voedingsstoffen dankzij de Rawfood Kwaliteit, de standaard waar alle Lifefood producten aan moeten voldoen. Je zult als een blok vallen voor deze nieuwe InChoco-repen!

IN WELKE SMAKEN ZIJN DEZE DRIE NIEUWE LIFEBARS VERKRIJGBAAR? 

 

 

 

EN NU IS ER INCHOCO

Het maken van een chocoladelaag zat al in mijn hoofd vanaf het begin dat we Lifebars begonnen te produceren. Toen we Lifebars bedachten, 10 jaar geleden, was het een nieuwigheid: er werden in die tijd nog geen vergelijkbare repen geproduceerd. Gelukkig vielen ze goed in de markt en waren de mensen er gek op. Daardoor konden we nieuwe smaken ontwikkelen, maar het maken van de chocoladelaag was nog altijd een groot doel voor ons, “ zegt Tereza Havrlandova, de oprichtster van Lifefood. Ze voegt hieraan toe: “Het maken van nieuwe smaken en experimenten zijn altijd een prioriteit geweest, en daardoor hebben we tegenwoordig 19 verschillende Lifebar-smaken. Omdat er nu veel verschillende repen worden aangeboden op de markt, werd het tijd voor een nieuwe innovatie: we hebben 3 nieuwe smaken voor de Lifebars ontwikkeld, en ze omhuld in een laagje van de allerlekkerste en verfijnde chocolade die er is, namelijk onze eigen Lifefood rauwe, veganistische chocolade. “

De nieuwe Lifebar InChoco: Lifebars in een chocoladelaagje!

RAUWE BIOLOGISCHE CHOCOLADE MET ANTIOXIDANTEN

Yep, je leest het goed. Lifefood chocolade is geen normale, alledaagse chocolade. Cacao op zichzelf is een superfood dat vol mineralen en vitaminen zit. Volgens laboratorium-testen bevat onze rauwe, biologische chocolade zelfs twee keer zoveel antioxidanten als normale chocolade. Antoxidanten vervullen een belangrijke functie in de afwering van moderne ziekten en het is bewezen dat ons gemiddelde dieet niet eens de helft van het aantal nodige antioxidanten bevat. Met Lifefood kun je dit tekort aanvullen. 

Lifefood chocolade is niet alleen lekker en voedzaam, maar ook eerlijk tegenover onze aarde en de producenten. Onze cacaobonen zijn afkomstig van kleine boerenbedrijven die we persoonlijk opzoeken om de kwaliteit en werkomstandigheden te controleren. Bovendien wordt onze chocolade uitsluitend gezoet met dadels, die nog meer extra’s toevoegen aan de voedingswaarde zonder dat je je druk hoeft te maken over lege suikers. 

BIOLOGISCHE RAUWE VEGAN ENERGIEREPEN MET CHOCOLADELAAG

Lifebars zijn plantaardige energierepen, uitsluitend gemaakt van hele noten, zaden en fruit, zodat ze alle vitamines, antioxidanten en enzymen behouden. Ze bevatten geen additieven, kleurstoffen, soja of andere ongezonde ingrediënten.

• Lifebars zijn puur natuurlijk

• Gezonde ingrediënten in plaats van industrieel geproduceerde bereidingen vol lege calorieën

• Glutenvrij, lactosevrij, GMO-vrij

• 100% plantaardig product

• Uitsluitend gezoet met vruchten

• 100% BIO en écht rauw

De nieuwe Lifebar InChoco: Lifebars in een chocoladelaagje!

WAT BETEKENT ECHTE RAWFOOD KWALITEIT?

Het betekent dat noch de ingrediënten, noch het product zelf ooit met warmte is bewerkt. Alleen dergelijke zorg “van zaad tot product” kan echt voedsel garanderen in plaats van lege calorieën. Lees meer in dit artikel.

DE BELANGRIJKSTE VOORDELEN VAN DE LIFEBAR IN VERGELIJKING MET ANDERE REPEN

• Evenwichtige energievoorziening vermindert het risico op schommelingen in de bloedsuikerspiegel

• Verlaagd risico op hyperactiviteit of slaperigheid na consumptie van een reep

• Het hoge vezelgehalte ondersteunt de gezondheid van de dikke darm, wat een aanzienlijke invloed heeft op de algemene lichamelijke gezondheid, inclusief de geestelijke gezondheid en het immuunsysteem

• De afwezigheid van toegevoegde suikers vermindert het risico op het ontwikkelen van suikerverslaving.

• Helpt stress en vermoeidheid te voorkomen