Amandel Gember Repen

Heerlijk en voedzaam, gemaakt met noten, vruchten en Rauw Proteïnepoeder.
Categorie:
Feestelijke Recepten
Bereidingstijd
20 minuten

Koop ingrediënten

Deze ingrediënten kun je kopen in de Lifefood webshop

Amandel Gember Repen

Amandelen RAW & BIO

verpakkingsgrootte 100 g

Incl. BTW: € 4,10 Excl. BTW: € 3,76
Amandel Gember Repen

Amandelpasta RAW & BIO

verpakkingsgrootte 330 g

Incl. BTW: € 17,90 Excl. BTW: € 16,42
Amandel Gember Repen

Dadels Ontpit RAW & BIO

verpakkingsgrootte 200 g

Incl. BTW: € 3,89 Excl. BTW: € 3,57
Amandel Gember Repen

Cacaobonen RAW & BIO

verpakkingsgrootte 100 g

Incl. BTW: € 5,95 Excl. BTW: € 5,46
Amandel Gember Repen

Superfood Proteïnepoeder Cacao Spirulina RAW & BIO 35 g

verpakkingsgrootte 35 g

Incl. BTW: € 2,69 Excl. BTW: € 2,47
OF

Bereidingswijze

Bereiding:

Bodem

Meng 150 g dadels, amandelen en een ½ theelepel vanillepoeder in een food processor, totdat je een grof mengsel krijgt. Druk dit mengsel licht aan in een bakvorm.

Vulling

Meng de amandelpasta met het rauwe proteïnepoeder, de bananen, ¼ theelepel vanillepoeder en een duim verse gember, totdat je een romige samenstelling krijgt. Doe dit over de bodem en strooi er wat gehakte amandelen en cacaobonen overheen. Doe een nachtje in de vriezer, en klaar! Geniet ervan!

Ingrediënten
dadels Lifefood product 250 g
amandelen Lifefood product 150 g
vanillepoeder 1 tl
bana(a)n(en) 2
amandelpasta Lifefood product 3 el
cacaobonen Lifefood product 5-10
gember 1 cm
Rauw Superfood Proteïnepoeder Cacao Spirulina Lifefood product 35 g
Koop je ingrediënten bij Lifefood >