-
Amandel - een gezonde en veelzijdige noot
Amandelen voor bescherming tegen ziekten - deze noten zijn geweldig! -
4 bewezen voordelen van een plantaardig dieet
Plantaardig eten is niet alleen maar een trend -
Kelp algen – een natuurlijk bron van jodium
Een interessante alg met essentiële voedingsstoffen – lees hier welke! -
Gezond met chiazaden
Klein maar fijn! Chiazaden zijn enorm goed voor je. -
Superfood Cacao
Cacao, een zoet superfood. Ontdek de magie ervan... -
Het leeft: fermenteren zo als vroeger
Fermenteren om je voor te bereiden op de winter. -
Lifefood Rawfood Kwaliteit – het beste uit de natuur
Eten zoals het bedoeld is… -
Superfood voor elke dag: zuurkool
Een lokaal superfood. Zuurkool voor je gezondheid. -
Biologisch eten – een stap in de richting van een gezonder en gelukkiger lichaam
Wat moet je doen en hoe? -
Superfood Wortel
Een artikel over deze oranje groente en zijn talloze gezondheidsvoordelen. -
Veganisme – vanuit een ecologisch perspectief
Veganisme voor onze aarde. We leggen uit waarom. -
Veganisme – vanuit een gezondheidsperspectief
Bestaat er een verband tussen veganisme en een goede gezondheid? We delen onze ervaringen met je. -
Natuurlijke bronnen van proteïne – de kracht van planten
Planten zijn een uitstekende bron van eiwitten. Je hoeft alleen maar te weten welke! -
5 redenen om rawfood te proberen
Rawfood voedt je lichaam met alle essentiële voedingsstoffen, geeft je enorm veel energie, en verrast je elke keer weer met nieuwe smaken. -
Superfoods – een duurzame trend?
Zijn superfoods echte vitaminebommen? -
Noten activeren: maak je noten gezonder!
Het activeren is een voorzichtig en gezond proces waarmee je het beste uit de noten haalt.