Waarom pompoenproteïne?

Waarom pompoenproteïne?

Benieuwd waarom jij pompoenproteïne zou moeten gebruiken?

We vroegen de kwaliteitscontroleafdeling van Lifefood waarom pompoenproteïne zo bijzonder is en in welke producten van Lifefood het wordt gebruikt. Ontdek hoe het smaakt en hoe het geproduceerd wordt.

Pompoenproteïne - wat? Elke keer als we het hebben over de basis van onze nieuwe raw vegan proteïnepoeders kijken mensen ons raar aan na het woord 'pompoenproteïne’.

"Zit er proteïne in pompoen?"

"Kun je de proteïne in pompoenpitten gebruiken in poedervorm?

"Wat is er zo bijzonder aan pompoenproteïne?

Het is weer pompoentijd. De perfecte tijd om dit mooie stukje informatie met jullie te delen. Tijd om het eens met het Lifefood Quality Control Department te hebben over de voordelen  van ons rauwe pompoenproteïnepoeder! Nieuwsgierig? Daar komt 'ie...

Lifefood pompoenproteïne

Pompoenproteïne is een zuivelvrij, vega-verantwoord, peulvruchtenvrij, notenvrij, makkelijk te verteren en ‘schone’ bron van proteïne. Pompoenpitpoeder van Lifefood heeft een nootachtige smaak. De groene kleur komt door de originele kleur van onze pompoenpitten en de fijne textuur van het poeder komt door het speciale vermalingsproces. Het poeder zit in onze rauwe proteïnepoeders Green Vanilla, Fruit Antiox and Cacao Spirulina.

Hoe wordt pompoenproteïne gemaakt?

Pompoenproteïne wordt verkregen uit pompoenpitten door de koude extractie van pompoenpitolie. Natuurlijk werken we alleen met bedrijven die aan de standaarden voldoen voor onze rawfoodkwaliteit, en wordt niets verhit boven de 42 °C tijdens het drogingsproces. Wat er overblijft na extractie van de olie is de perskoek. De perskoek wordt vervolgens vermalen tot poeder. Lifefood’s rauwe proteïne wordt twee keer gemalen. Daarna wordt het gezeefd zodat alleen het fijnste poeder wordt verpakt. Made with love.

Waarom pompoenproteïne?

"We gebruiken pompoenproteïne omdat we de diversiteit in aminozuren in onze proteïnepoeders zo groot mogelijk willen hebben. Vermengd met hennep-, zonnebloem- en chiaproteïne, geeft pompoenproteïne een grotere diversiteit in aminozuren aan het product. Dat is de voornaamste reden waarom je onze nieuwe raw vegan proteïnepoeders zou moeten gebruiken. Heb jij je favoriet al gevonden?

RECEPTE Ontdek leuke recepten met pompoen!

 

----------------------------------------

Ontdek Lifefood pompoenproteïne!

Ben je op zoek naar een goede bron van plantaardige proteïne? Zoek niet verder. Wij hebben geavanceerde mengels voor je samengesteld van uitsluitend de beste plantaardige proteïnen, gemengd met een selectie hoogwaardige superfoods, speciaal voor jou. Plantaardige proteïne voor dagelijks gebruik.

E-SHOP Rauw Superfood Proteïnepoeders

Rauw Superfood Proteïnepoeder Green Vanilla

http://www.lifefood.eu/tl_files/data/nl/producten/proteinepoeder/green-vanilla/product/proteinepoeder-green-vanilla-2.jpg

De basisingrediënten van Vanilla Green zijn hennep-, zonnebloem- en pompoenproteïne. De lichtzoete smaak komt van lucuma-, mesquite- en vanillepoeder. Drink met water als hersteldrank voor na een training of tussen de maaltijden door.

 

 

Rauw Superfood Proteïnepoeder Cacao Spirulina

http://www.lifefood.eu/tl_files/data/nl/producten/proteinepoeder/cacao-spirulina/product/proteinepoeder-cacao-spirulina-2.jpgEen heerlijke en harmonieuze combinatie van rauwe cacao en spirulina. Deze heerlijke plantaardige proteïnedrank heeft als basis proteïne uit hennepzaad, zonnebloempitten, chiazaden en pompoenpitten en laat zich het beste genieten in smoothies, met notenmelk, of gewoon met water. Doordat er een vleugje lucuma en bananenpoeder in zit, ontstaat er die heerlijke volle chocoladesmaak. Perfect voor iedereen die graag extra zoetigheid aan zijn proteïnedranken toevoegt.

 

 

Rauw Superfood Proteïnepoeder Fruit Antiox

http://www.lifefood.eu/tl_files/data/nl/producten/proteinepoeder/fruit-antiox/product/proteinepoeder-fruit-antiox-2.jpg

Fruit Antiox combineert hennep-, zonnebloem-, chia- en pompoenproteïne met banaan-, baobab-, frambozen-, rode bieten-, cranberry-, lucuma- en aardbeienpoeder. Deze lekkere sportdrank is ideaal voor onderweg of thuis, voor óf na het sporten.