Hoe wordt het gemaakt? Rawsage - een hartige snackreep

Hoe wordt het gemaakt? Rawsage - een hartige snackreep

Achter de productie van de Rawsage gaat een groot geheim schuil. De „truc“ is zeer ongebruikelijk en "old school" voor deze moderne tijd ...

Rawsage is een culinair meesterwerk. We houden allemaal van zoete fruitige repen, en er zijn er genoeg - inclusief de 16 verschillende Lifebar energierepen die door ons worden geproduceerd. Maar als we het over Rawsage hebben, is het een unieke hartige snackreep die je altijd in je tas moet hebben om je trek of honger te stillen. Het bevat uitsluitend onbewerkte noten, zaden, groenten en planten. Geen slechte dingen te vinden in de ingrediëntenlijst!

Hoe wordt Rawsage gemaakt?

Het geheim schuilt in de absolute zorg die we dit product geven tijdens het productieproces. Gedroogde tomaten worden enkele uren in gefilterd water geweekt om ze een mooie zachte textuur te geven. Ondertussen worden de knoflook en ui bereid. Paranoten en rozijnen worden gewogen en zorgvuldig gespoeld samen met de gepelde hennepzaden. Alle ingrediënten worden vervolgens in zeer kleine stukjes gesneden en met elkaar gemengd tot een zacht deeg. Gemalen komijn, gedroogde marjolein en een klein beetje chilipoeder worden toegevoegd om een volledige smaakervaring te creëren.

We laten het deeg lang genoeg rusten om de kruiden en specerijen perfect te laten combineren met de noten en zaden: de smaken kunnen zo goed intrekken en zorgen voor een heerlijke reep met intense smaak. Tijd is het geheim. De tijd die aan de productie wordt besteed, betaalt zich terug met een ongeëvenaarde smaak. Daarom geven we het echt de tijd. We weten dat het nogal "old school" is en ongebruikelijk in een tijd waarin alles snel moet, maar smaak is onze prioriteit.

rawsage

Vervolgens gaat het deeg in de machine om de "worst"-achtige vorm te creëren. Zodra de vorm perfect is, wordt de Rawsage op een droogplaat gelegd en in de droogoven geplaatst. Elke reep wordt ongeveer 4 dagen (!) gedroogd op temperaturen onder de 45 graden Celsius. Hiermee zorgen we ervoor dat de volledige voedingswaarde van de snack bewaard blijft.

Als het product eenmaal droog is, geven we het een beetje tijd om te rusten (ja inderdaad, nog een keer!) op kamertemperatuur en daarna verpakken we het in speciaal folie om het zo vers mogelijk jouw kant op te krijgen.

Dit is echt een meesterwerk van onze afdeling productontwikkeling. Een snack die gezond en verfijnd is. Met onze écht rauwe Rawsage eet je geen lege calorieën. Je eet een echt voedzaam product met een heerlijke smaak.

En nu hebben we het Rawsage-assortiment uitgebreid: maak kennis met de gloednieuwe Rawsage Olijf!

Hoe wordt het gemaakt? Rawsage - een hartige snackreep
.
Hoe wordt het gemaakt? Rawsage - een hartige snackreep
.
Hoe wordt het gemaakt? Rawsage - een hartige snackreep
.
Hoe wordt het gemaakt? Rawsage - een hartige snackreep