En gelukkig nieuwjaar van Tereza, de eigenaresse van Lifefood

En gelukkig nieuwjaar van Tereza, de eigenaresse van Lifefood

“Aan alle liefhebbers van producten vol leven en liefde!”

Bedankt dat je ons afgelopen jaar hebt gesteund! Dankzij jou hebben we twee nieuwe Lifebar-smaken geïntroduceerd: Lifebar Proteïnereep Nuts Vanilla en Lifebar Proteïnereep Bosvruchten. Ook hebben we op verzoek een nieuwe, originele cracker gemaakt: Life Crackers Amandel Proteïne, gemaakt met psyllium, wat goed is voor je spijsvertering.En volgens jouw feedback een enorm succes! Dankjewel!

En hier zal het niet bij blijven. Het komende jaar zullen we nieuwe, gezonde en originele producten ontwikkelen die je makkelijk mee kunt nemen in je rugzak of handtas – uiteraard allemaal biologisch en ethisch. Really Raw (nu officieel gecertificeerd) en BIOLOGISCH zijn de twee meest belangrijke eigenschappen die ervoor zorgen dat onze producten actieve enzymen en voedingsstoffen bevatten, die je lichaam en geest tot op celniveau voeden. 

Tegelijkertijd kun je er zeker van zijn dat Lifefood, door middel van haar producten, doorgaat met het promoten van een gezond, gelukkig, duurzaam en bewust leven op deze aarde. Daarom maken we deel uit van het “Fair Company” project, wat ernaar streeft om positieve veranderingen teweeg te brengen in de maatschappij.

Bedankt voor je steun. Bedankt voor de realisatie dat je door onze producten te kopen niet alleen je eigen ontwikkeling ondersteunt, maar ook de gezondheid van de hele planeet. 

We wensen je fijne feestdagen en een gelukkig en levendig 2020.

Met hartelijke groet,

Tereza Havrlandová,

Oprichtster van Lifefood

Lifefood team