Wortelamandeldip

Rauwe amandelboter, wortelen, courgettes en tomaten, samen in een heerlijke dip. Past uitstekend in een Z.O.S.-dieet (zout-, olie- en suikervrij). Licht, fris, puur en de makkelijkste dip om te maken.
Categorie:
Spreads
Bereidingstijd
10 minuten

Bereidingswijze

Deze dip is eenvoudig te maken. Het is een lichte, frisse en heerlijke dip die goed combineert met alle soorten rauw brood en rawfood crackers.

Bereiding

Doe alle ingrediënten in een keukenmachine of je Vitamix en maak er een gladde substantie van. Je kunt naar smaak zelf verse kruiden toevoegen.

Deze Wortelamandeldip smaakt zonder kruiden al geweldig, fris en puur! Serveer hem met onze Rawfood Ongezouten Chia Lijnzaad Crackers en wat (blad)groenten en je hebt een complete maaltijd of snack die licht is, vol met voedingsstoffen en vezels en zonder schadelijk zout.

Tip van Lifefood: Past in het Z.O.S.-dieet (zout-, olie- en suikervrij) want de dip is ook heerlijk zonder zout en kruiden en hij past geweldig bij ongezouten rawfood crackers en brood. Ook heerlijk als dip voor groenten!

Porties: 2

Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten
amandelpasta Lifefood product 4 tl
raw tahini of
courgette 1/2
bleekselderij 2 stengel
wortels 4
kerrie / curry snufje
kurkuma of
Dulse (rode algen) vlokken Lifefood product naar smaak
zeezout naar smaak