Rauwe pompoensoep met Indiase cashewnoten

Rauwe gekruide poempoensoep met noten en pompoenpitten. Lekker als voorgerecht.
Categorie:
Pompoen Recepten
Bereidingstijd
20 minuten

Koop ingrediënten

Deze ingrediënten kun je kopen in de Lifefood webshop

Rauwe pompoensoep met Indiase cashewnoten

Agavesiroop RAW & BIO

verpakkingsgrootte 250 g

Incl. BTW: € 6,99 Excl. BTW: € 6,41
Rauwe pompoensoep met Indiase cashewnoten

Pompoenpitten RAW & BIO

verpakkingsgrootte 100 g

Incl. BTW: € 4,99 Excl. BTW: € 4,58
OF

Bereidingswijze

Voor 2 porties.

Bereiding

Schil de poempoen, verwijder de zaden en snijd hem in blokjes. Pureer de poempoen met het water in een krachtige blender of keukenmachine. Doe de knoflook, kruiden, agavesiroop, amandelboter, pompoenpitten en een paar Indiase cashewnoten erbij en pureer nogmaals. Als de soep te dik is, voeg nog wat water bij. De Indiase cashewnoten zijn evt. te vervangen door gewone cashewnoten.

Decoreer met poempoenpitten en Indiase cashewnootjes en serveer. Een heerlijk herfstgerecht!

Eet smakelijk!

Ingrediënten
Hokkaido pompoen (zonder schil) 450 g
water 400 ml
paprikapoeder 2 tl
nootmuskaat 1 snufje
kerrie / curry 1 tl
peper 1 snufje
zout 1 tl
olijfolie 3 tl
agavesiroop Lifefood product 1 tl
amandelpasta Lifefood product 2 tl
knoflook 1 teen
pompoenpitten Lifefood product 2 el
Lifefood Indian Cashews Lifefood product 80 g
amandelboter 2 tl
Koop je ingrediënten bij Lifefood >