Rauwe Kokos-Chocolade Taart

Om je vingers bij op te eten!
Categorie:
Monique's Raw Food Recepten

Koop ingrediënten

Deze ingrediënten kun je kopen in de Lifefood webshop

Rauwe Kokos-Chocolade Taart

Amandelen RAW & BIO

verpakkingsgrootte 100 g

Incl. BTW: € 4,99 Excl. BTW: € 4,58
Rauwe Kokos-Chocolade Taart

Pompoenpitten RAW & BIO

verpakkingsgrootte 100 g

Incl. BTW: € 4,99 Excl. BTW: € 4,58
Rauwe Kokos-Chocolade Taart

Zonnebloempitten RAW & BIO

verpakkingsgrootte 500 g

Incl. BTW: € 6,49 Excl. BTW: € 5,95
Rauwe Kokos-Chocolade Taart

Pistachenoten Gepeld RAW & BIO

verpakkingsgrootte 100 g

Incl. BTW: € 12,90 Excl. BTW: € 11,83
OF

Bereidingswijze

Bekleed een ronde bakvorm (20 cm) met bakpapier. Voor een leuke kreukelrand, maak je van een vel bakpapier een prop, en haalt deze prop vervolgens weer uit elkaar. Bekleed de bakvorm ermee.  
 
Vermaal de amandelen in de blender of met een vijzel totdat je amandelmeel overhoudt. Pureer in de keukenmachine alle ingrediënten behalve de gemengde ongebrande rauwe noten (bijvoorbeeld pecannoten, cashewnoten, pistache noten etc) en de kokosolie tot een fijne massa. Spatel de noten erdoor en tot slot de kokosolie. Stort de massa in de vorm en druk dit goed en stevig aan. Laat de taart in de koelkast hard worden.
 
Recept & Fotografie: Monique van der Vloed
www.moniquevandervloed.nl
 
Ingrediënten
amandelen Lifefood product 100 g
pompoenpitten Lifefood product 100 g
zonnebloempitten Lifefood product 200 g
yacon siroop Lifefood product 3 el
bana(a)n(en) 1
gemengde noten 1 hand vol
kokosolie Lifefood product 5 el
Koop je ingrediënten bij Lifefood >