Banana-Chocolate Sweetness

Categorie:
Monique's Raw Food Recepten

Bereidingswijze

Bekleed een ronde bakvorm (22 cm) met bakpapier. Maal in de keukenmachine de zonnebloempitten, pompoenpitten en de yakonsiroop tot een fijne massa. Roer de gesmolten kokosolie erdoor en stort de massa in de vorm. Druk dit goed en zeer stevig aan zodat er een stevige bodem ontstaat. Laat dit op een koele plek hard worden. 
 
Pureer de bananen, cacaopoeder en agar tot een gladde massa. Doe de massa in een pan en laat dit op zeer lage temperatuur (houd het onder 40 graden) warmen, zodat de agar activeert. Stort de verwarmde massa op de bodem. Laat in de koelkast verder opstijven.
 
Recept & Fotografie: Monique van der Vloed
www.moniquevandervloed.nl
 
Ingrediënten
zonnebloempitten Lifefood product 250 g
pompoenpitten Lifefood product 100 g
yacon siroop Lifefood product 2 el
kokosolie Lifefood product 4 el
bana(a)n(en) 4
cacaopoeder Lifefood product 3 el
agar agar poeder 1