Bereidingswijze
Deeg
Rasp de wortel en vermaal de hazelnoten en 1 eetlepel bruin lijnzaad. Mix de dadels met een beetje water in je blender. Doe al deze ingrediënten samen in een kom met het cacao poeder en creëer zo het deeg. Als alles goed gemengd is en je een egale massa hebt, kan het deeg even opzij worden gezet tot de crème laag klaar is.
Crème
Doe de macademianoten, sinaasappelschil en vanillepoeder samen in de blender en mix deze met wat water tot een egale pasta ontstaat. Dit is de crèmelaag voor bovenop je koekjes.
Tijd om paaseieren en -hazen te maken...
Verdeel de overgebleven eetlepel lijnzaad over je werkblad zodat je met het deeg aan de slag kan gaan zonder dat het vast plakt aan het aanrecht of de tafel. Maak het deeg plat en leef je uit; paashazen, paaseieren of toch blissballs, wat gaat het worden? Decoreer het deeg met de crème, de rozijnen, gojibessen en sesamzaad.
Genieten maar! En natuurlijk een fijne Pasen allemaal!