Raw Halloween Pompoentaartjes

Schattig en ontzettend lekker recept voor Halloween. Dat wordt smullen met deze raw vegan taartjes met verse pompoen, pecannoten, amadelpasta en vanille.
Categorie:
Pompoen Recepten
Bereidingstijd
30 minuten

Bereidingswijze

Voor de bodem

Hak de pecannoten en dadels fijn in de keukenmachine of met de hand en kneed ze vervolgens samen tot een soepel deeg, dat als bodem gaat dienen voor je taartjes. Vet kleine cake- of muffinvormpjes in en druk daarin het deeg op de bodem, zodat het de vormpjes helemaal bedekt. Zet in de vriezer om op te stijven.

Voor de vulling

Schil de pompoen en hak deze in stukken. Schil de sinaasappel en pureer de pompoen met de sinaasappel tot een heel fijne moes in de keukenmachine (of hele sterke blender zoals Vitamix). Voeg daarna agavesiroop, kokosolie en amandelpasta toe, mix nogmaals goed en kruid naar smaak met gember, kaneel en vanille. Zo nodig kan je ook nog wat water toevoegen.

De taartjes

Haal de taartbodems uit de vriezer en vul ze met het pompoenmengsel. Zet ze nog even in de vriezer om wat steviger te worden. 

Garneer met granaatappelpitten.

Enjoy every moment.

 

Ingrediënten
pecannoten Lifefood product 50 g
dadels Lifefood product 5-6
flespompoen 1/2
sinaasappel 1/2
agavesiroop Lifefood product 2-3 el
kokosolie Lifefood product 1 el
amandelpasta Lifefood product 1 el
vanillepoeder
kaneel
gember