Bereidingswijze
Snij de bloemkool in een blender totdat het de consistentie heeft die lijkt op rijst. Breng op smaak met agavesiroop, azijn en zout. Kies vervolgens je favoriete groenten en snijd ze in kleine stukjes zodat ze goed in de nori-vellen passen.
Spreid een plak nori zeewier voor je uit en verdeel de bloemkool er gelijkmatig overheen. Laat een centimeter over aan de randen, die later gebruikt worden om de rolletjes dicht te plakken. Verspreid de groenten (bijv. wortel, avocado, komkommer, paprika, champignons, kiemgroenten) eroverheen en rol op tot sushi.
Herhaal dit voor alle norivellen. De aangegeven hoeveelheden is voor ongeveer 2 tot 4 norivellen.
Snij de rolletjes vervolgens in plakjes van 2 cm breed. Gebruik een heel scherp mes om dit goed te kunnen doen.
Lifefood tip:
Wees creatief en pas de sushi aan naar jouw smaak. Of serveer met één van onze dips.
Klaar! Met liefde gemaakt!