Bereidingswijze
- In een vijzel maak je als eerste de spinazie en de basilicum fijn.
- Hak de pistache noten grof fijn, dit scheelt weer een paar minuten vijzelen.
- Voeg de pistache noten samen met het hennepzaad en de halve teen (geperste knoflook) toe aan de spinazie en basilicum en botvier al je eventuele frustraties op de vijzel.
- Als het geheel een pesto-achtige consistentie begint te krijgen voeg je twee eetlepels hennepzaadolie toe, heb je dit niet voldoet een goede olijfolie.
- Breng op smaak met een snuf Keltisch zeezout en wat peper. Eventueel nog een paar druppels citroensap als je dat lekker vindt.
Deze pesto combineert perfect me Lifefood Pizza Mini Pizza Crackers! Smeer erop, en smikkelen maar...
Dit heerlijk recept maakte healthfood blogster Claire Tetteroo met de producten vna Lifefood.
Kijk voor een uitgebreidere versie van dit recept (met meer foto's) en vele andere inspirerende recepten op www.leefbewustgezond.nl