Rauwe Chocolade Bonbons

De lekkerste rauwe chocolade bonbons!
Categorie:
Chocolade Recepten

Koop ingrediënten

Deze ingrediënten kun je kopen in de Lifefood webshop

Rauwe Chocolade Bonbons

Cacaoboter RAW & BIO

verpakkingsgrootte 200 g

Incl. BTW: € 10,90 Excl. BTW: € 10,28
Rauwe Chocolade Bonbons

Cacaopoeder RAW & BIO

verpakkingsgrootte 150 g

Incl. BTW: € 6,49 Excl. BTW: € 6,12
Rauwe Chocolade Bonbons

Agavesiroop RAW & BIO

verpakkingsgrootte 250 g

Incl. BTW: € 5,95 Excl. BTW: € 5,61
OF

Bereidingswijze

Doe de cacaoboter in een kom en zet die kom weer in een grotere kom of pan met lauwwarm water (niet warmer dan 42°C); smelt het au-bain-marie maar dan minder warm. Roer regelmatig totdat de cacaoboter gesmolten is. 

Zeef het cacaopoeder boven de cacaoboter en voeg agavesiroop toe. Roer alles stevig met een garde doorelkaar totdat er een mooie gladde massa ontstaat.

Nu kan je de chocolade in chocoladevormpjes of reepvormpjes gieten. Laat ze 5-10 minuten afkoelen in de koelkast. Dit recept maakt ongever 20 bonbons. Zo simpel is het. Genieten maar!

Tip van Lifefood

Dit is een perfect basisrecept. Natuurlijk kan je hier eindeloos mee variëren. Roer aan er het einde bijv. wat gehakte noten en/of gedroogde vruchten, superfoods of gehakte rauwe cacaobonen doorheen voor extra crunch en variatie. 

Ingrediënten
agavesiroop Lifefood product 4 el
cacaoboter Lifefood product 100 g
cacaopoeder Lifefood product 50 g
cacaonibs (hele cacaobonen in groffe stukjes gehakt) 2 tl
Koop je ingrediënten bij Lifefood >