Pompoen Wrap

Een courgette-wrap met een vulling van pompoen en een frisse macadamia-mayonaise.
Categorie:
Pompoen Recepten

Bereidingswijze

Wrap deeg

Begin met het malen van het lijnzaad en het pureren van de courgette. Meng beide ingrediënten en breng op smaak met zout en kruiden. Spreid het deeg uit over een plaat en laat het ongeveer 9 uur drogen in een voedseldroger. Belangrijk! Zorg ervoor dat de bodem van het deeg nog een beetje vochtig is. Dat maakt het makkelijker om vervolgens de voedsel-wrap op te rollen.

Wrap vulling

Nu kunnen we beginnen met de heerlijke vulling van rauwe pompoen. Snij een Hokaido pompoen in reepjes. Bestrijk deze met olie en breng ze op smaak met zout, peper, curry en zoete paprikapoeder. Doe ze vervolgens 4 uur in de voedseldroger. Genoeg tijd om de mayonaise te maken!

Wrap Mayonaise

Maal de macadamienoten fijn totdat een glad mengsel ontstaat en doe er naar smaak zout en citroensap door. Klaar!

Lifefood Pumpoen Wrap

Rol de wrap na het drogen meteen in een wrap-vorm. Vul het met gedroogde pompoenreepjes en doe er macadamia-noten-mayonaise over. En klaar is Kees! Met liefde gemaakt….

Lifefood Tip

Maak een echte eye-catcher van jouw pompoenwrap: maak de wrap en de pompoenreepjes op zo’n manier, dat het net lijkt op een zak friet met mayonaise erover. Succes voor jong en oud gegarandeerd.

Ingrediënten
geel/blond lijnzaad 2 el
bruin lijnzaad Lifefood product 2 el
courgette 1
macadamia noten Lifefood product 40 g
Hokkaido pompoen (zonder schil) 140 g
olijfolie een beetje
zout een beetje
peper een beetje
kerrie / curry een beetje
paprikapoeder een beetje
citroensap een beetje