Bereidingswijze
Smelt de chocolade voorzichtig au-bain-marie, laat afkoelen tot kamertemperatuur, en doe deze vervolgens 45-60 seconden in de koelkast (absoluut niet langer!).
Gooi de gesmolten chocola samen met baobab poeder, lucuma poeder, yacon siroop en sinaasappel poeder in de blender en begin te mixen op lage snelheid. Doe er langzaam aan sinaasappelsap bij terwijl de blender draait en voer voorzichtig de snelheid op. Stop af en toe om de zijkanten schoon te schrapen.
Wanneer je al het sinaasappelsap heb toegevoegd, mix totdat het mengsel de gewenste consistentie heeft. Laat het een tijdje rusten in de koelkast.
Doe de chocolademousse in kleine glazen potjes (je kunt lagen afwisselen met kokoscreme: vind het recept hier) en garneer met sinaasappelschil.
Opmerking: afhankelijk van hoe dik je de mousse wilt hebben, kun je meer of minder sinaasappelsap toevoegen.