Amandel Mesquite Drink

Lekkere zoete rauwe amandeldrink met mesquitepoeder. Lekker om te drinken, of met ontbijt'granen'. Zonder suiker of zoetstoffen, wel boordevol mineralen en vezels! Dit is een blijvertje; een dagelijkse toevoeging aan jouw gezonde en genietende lifestyle.
Categorie:
Smoothies
Bereidingstijd
10 minuten

Koop ingrediënten

Deze ingrediënten kun je kopen in de Lifefood webshop

Amandel Mesquite Drink

Amandelen RAW & BIO

verpakkingsgrootte 100 g

Incl. BTW: € 4,99 Excl. BTW: € 4,58
OF

Bereidingswijze

Door de combinatie van zoete plakkerige dadels, romige amandelen en het superfood mesquite dat een beetje fris en nootachtig smaak, krijg je een perfecte voedzame melk om zo te drinken of om te gebruiken als basis voor vanalles en nog wat: je ontbijt, smoothies, milkshakes, ijs, voor in je koffie, chocolademelk etc. Drink em ijskoud of juist een beetje opgewarmd. Ik heb tegenwoordig altijd een kan in de koelkast staan! En een tip: kinderen vinden het ook heerlijk. Vroeger vond  het nog moeiljik om melkproducten te laten staan, nu steeds minder...

Benodigdheid nummer 1: een goede blender. Doe alle ingrediënten samen in de blender, en blend er maar op los totdat alles helemaal egaal en romig is gemixt. Tip: als je het even laat staan voor gebruik wordt de samenstelling dikker. 

Dit recept maakt 4 glazen.

Enjoy every moment!

Ingrediënten
amandelen Lifefood product 200 g
mesquitepoeder 4 tl
water 600 ml
dadels Lifefood product 60 g
Koop je ingrediënten bij Lifefood >