Snel en makkelijk shaken!

Snel en makkelijk shaken!

02. 12. 2015

Ze zijn al een tijdje vaste prik op festivals en beurzen en nu zijn ze eindelijk ook voor jullie beschikbaar: Lifefood’s Shakebekers! Mix in een handomdraai je proteïnedrank, neem een sapje mee voor onderweg of bewaar je favoriete dressing. Dé nieuwe toevoeging aan jouw rawfoodgear, de nieuwe BPA-vrije shakers van Lifefood.

Jawel, het is ons niet ontgaan dat jullie op onze shakers zaten te wachten. Er is ons zo vaak gevraagd of de Lifefood shakers ook verkocht konden worden samen met onze nieuwe rauwe proteïnepoeders, dat we er niet meer omheen konden. Nu kunnen we gelukkig antwoorden met een volmondig: JA natuurlijk!

Met de nieuwe shakebekers van Lifefood neem je moeiteloos en veilig drankjes, soepen en dressings overal mee naartoe. Drink het onderweg op, of neem het mee naar een vriend of vriendin of een gezellige picknick buiten in de zon. Er kan 590 ml vloeistof in de beker, de gardebal die erin zit schudt zelfs de meest klonterige substanties glad, en de StayOpen flipcap zorgt voor gemakkelijk en comfortabel drinken zonder morsen.

Koop nu je Lifefood Shakebeker en neem moeiteloos jouw rawfood creaties overal mee naartoe!

Shake it, baby!

Vul voor het beste resultaat de shaker met je favoriete ingrediënten, doe de BlenderBall erin en draai de schroefdop er goed op. Klik de cap dicht, shake jouw mix en enjoy!

De gepatenteerde bal in de shaker kan makkelijk en vrij bewegen. Zelfs grote klonten worden opgelost tot een gladde substantie met de BlenderBall. De BlenderBall is gemaakt van roestvrij staal en is ontworpen om eindeloos mee te gaan, net als de beker. Geen roest. Geen verstopping.

Lifefood shakers voelen zich ook fijn in de koelkast. Gebruik ze om deeg of fruit in te bewaren in de koelkast, of om veilig en BPA-vrij restjes te bewaren of mee te nemen voor later.

BPA-vrij

Onze shakers zijn 100% vrij van BPA en weekmakers. Zoals altijd kan je bij ons rekenen op kwaliteit en de typische ‘vrij-van’ mentaliteit. Vanaf nu breiden wij ons ‘vrij-van’ credo (vrij van onder meer toegevoegde suikers, conserveringsmiddelen en chemische toevoegingen) uit naar vrij van BPA.

BPA staat voor Bisphenol A, een chemische stof die vaak wordt gebruikt in verpakkingsmaterialen en plastic bakjes en flessen. Het zit ook in de inkt van kassabonnen, parkeerkaartjes en buskaartjes. Simpel gezegd is het een bindmiddel dat ervoor zorgt dat verschillende materialen aan elkaar hechten.

Er zijn duidelijke aanwijzingen uit diverse wetenschappelijke studies dat BPA een stof is die aanzienlijke gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. Het zou de hormoonhuishouding van het menselijk lichaam verstoren, zenuwen beschadigen en oestrogeen-gerelateerde vormen van kanker veroorzaken. Sinds 2011 is de verwerking van BPA in babyflesjes verboden door de Europese Unie. Natuurlijk stoppen wij het ook niet in onze shakers.

Tips voor gebruik

Natuurlijk is de Lifefood shaker niet bedoeld voor warme dranken. Wel kunnen er lauwwarme dranken en soepen in tot 42°C. Ze kunnen ook in het bovenste gedeelte van de vaatwasser (tot 60°C).

Wees voorzichtig met koolzuurhoudende dranken. Die kunnen druk opbouwen in de shaker, waardoor de dop opeens uit zichzelf open kan gaan. Dus wees daar voorzichtig mee, zodat alle kostbare voedingsstoffen in je lichaam terecht komen, en niet op de tafel of in je tas.

.........................................................................................................................................................

Lifefood Shakebeker

De BPA-vrije Shakebeker van Lifefood voor proteïnedrankjes, smoothie’s, sappen en dressings – snel gevuld, goed gemixt, makkelijk schoongemaakt. Maak het leven makkelijker met de Lifefood Supershaker.

De wijde gebruiksvriendelijke opening zorgt ervoor dat alle ingrediënten makkelijk in de beker te vullen zijn en voorkomt morsen. De speciale BlenderBall garde in de beker maakt shaken gemakkelijk en effectief, zelfs bij dikke, vezelige of klonterige substanties. Shake het glad in een handomdraai. De StayOpen flipcap zorgt voor handig en comfortabel drinken zonder morsen.

Deze shakebeker hoort bij jouw actieve en gezonde lifestyle en wordt in no-time je beste maatje, let maar op! Shake in een handomdraai jouw favoriete proteïnedrank, neem een sapje mee voor onderweg en houd je zelfgemaakte dressings vers. Lifefood’s Shakebeker is dé nieuwe toevoeging aan jouw rawfoodgear: hij is veelzijdig, bespaart tijd en is dé oplossing voor onderweg.

Gebruik deze shakebeker voor Lifefood Rauwe Proteïnepoeders , Superfoods of avontuurlijke dranken met zaden en pitten. Vind jouw favoriete mix! Zoek niet verder, dit is vanaf nu jouw beste maatje.