lifefood.nl Producten Noten & Zaden Noten & Zaden - Cacaobonen - Gefermenteerd

Cacao Bonen - Gefermenteerd

Uit Uganda.

Kwaliteit

  • biologisch gecertificeerd
  • gluten-vrij
  • veganistisch
  • lactose-vrij
  • zonder toegevoegde suiker
  • 100% raw

Lifefood gefermenteerde cacaobonen zijn van Afrikaanse afkomst. Ze komen uit Oeganda en behoren door hun vele ingrediënten tot de gezondste voedingsmiddelen in de wereld! Een echt lustopwekkend superfood!

De langere fermentatie maakt de cacaobonen zo bijzonder. Het is een proces dat voor de onmiskenbare smaak van de cacaoboon zorgt. Daarvoor wordt de rijpe vrucht van de cacaoboom gebroken en worden de cacaobonen uit het vruchtvlees gehaald. Deze bonen fermenteren vervolgens verschillende dagen met behulp van micro-organismen. Het gevolg van dit gistingsproces is dat er circa 400 verschillende smaak aroma’s vrijkomen. Dit toont het belang van de cacao fermentatiestap tijdens de cacaoverwerking. Zonder gisting, is er geen cacao smaak!

Lifefood gefermenteerde cacaobonen worden gekenmerkt door een opvallende, lichte zure smaak, die bijzonder goed combineert met zoete smaken. Maar ook puur zorgen Lifefood cacaobonen voor een onvergetelijke maak ervaring.

Beschikbare formaten:
100 g, 5 x 100 g, 10 x 100 g
Bestel nu online

Productinformatie

Gemiddelde voedingswaarde per 100g

Energie
1688 kJ / 408 kcal
Eiwit
19,8 g
Vetten
24,5 g
waarvan verzadigd
14,4 g
Natrium
17 mg
Koolhydraten
10,8 g
waarvan suikers
8,7 g
Voedingsvezel
32,7 g

Ingrediënten

rauwe cacaobonen* (100 %)

*Organisch en en echt rauw

Land van herkomst

Oeganda

BIOCZ-BIO-002
EU/niet-EU landbouw

Artikel-Nr. & EAN

Verpakkingsgrootte 100 g

Artikel-Nr.
1014
EAN
8594071480486

Verpakkingsgrootte 5 x 100 g

Artikel-Nr.
1014-5
EAN
8594071480486

Verpakkingsgrootte 10 x 100 g

Artikel-Nr.
1014-10
EAN
8594071480486